Little things

DSC_0685

I came home today and immediately found a letter on my desk with “Sweden” printed in my language an a big “Merry Christmas” stamp.

The world is big but not bigger than that a small envelope can find its way from one side to the other.

Advertisements

2 thoughts on “Little things

 1. Åh, att få post hemifrån är det bästa som finns när man är utomlands! Fin blogg du har! Jag är extra nyfiken på livet i Taiwan just nu, planerar att åka dit med min kompis och våra två små döttrar i april (för att hälsa på en kompis). Vi kommer att stanna i en vecka – flyger in till Taipei. Vad skulle du rekommendera oss att göra och se? Har hört såååå mycket bra om Taiwan!
  Mvh, Annika

  • Oj, vad kul med Taiwan! Jag tror inte det har varit så stort intresse för att besöka Taiwan tidigare, men nu verkar det vara som om det här lilla landet blir mer och mer uppmärksammat!
   Är det första gången i Asien? Eller har du varit i området mycket förut?
   Jag tycker man ska lägga i alla fall någon dag i Taipei, såklart, och se Taipei 101, lite historia och så. Om du inte har varit på nattmarknader och sånt är det en upplevelse jag kan rekommendera. Men sedan tycker jag att ni ska packa väskorna och bege er ut. Jag tycker om att Taiwan har både hav och berg,jag tycker ni ska njuta av båda två. Det finns gott om halvansträngande dagsturer. Månag provar på att dyka eller surfa. Sedan kan ni ta färjan ut och besöka någon av de små öarna som tillhör Taiwan!
   Mitt största tips är att köpa ett telefonkort direkt på flygplatsen. Det är inte så dyrt och internet är snabbt och obegränsat :)

Write a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s